Órák, workshopok 

INDIAN BALANCE® FITNESS 

Az kezdő  gyakorlatokkal megalapozzuk a test koordinációját, harmonizáljuk a jobb és baloldal oldalát, az izmokat. Az egyes elemek folyamatosan követik egymást, megtanuljuk légzéssel végrehajtani őket.  Az összehangolt mozgás és légzés javítja a keringést. A tempó mindenki számára követhető, ahogy gyakorlottabbak lesznek a résztvevők, egyre nehezedhetnek, bővülhetnek a gyakorlatok. Megerősödnek a kritikus pontok, váll, hát, has, fenék. Az indián zene  biztosítja a hangulatot.  Minden korosztály számára alkalmas, edzettségi foktól függetlenül.  

ÚJ!!!!!

Dance-Factory Bécsi út-Vörösvári úti Volánbusz megállók mögött  

megközelítés:  

https://www.youtube.com/watch?v=usd6RUQF0U4&authuser=0

Első óra: március 20. kedd 18,30 utána folyamatosan

Üröm Fitness Room Mozgás Stúdió 2096 Üröm Gábor Áron Sétány 13 233/1 /A

minden CSÜTÖRTÖKÖN 18,15-tól Bejelentkezés a terem mérete miatt szükséges! 

Tel: 06204883404

  • HELAKU
  • Egy egészséges hát nem ismer fájdalmat!  Több éves tapasztalat alapján a lüdenscheidi egészségközpontban kifejlesztésre került az egyedülálló gerinchelyreállító gyakorlatsor: Helaku, a nap fénye 
  •  Egy gakorlatkombináció, amely ötvözi az indián mozgásvilágot a legújabb tudományos kutatási eredményekkel. Rendszeres gyakorlása során helyükre kerülnek a csigolyák, a gerincet körülvevő mélyizmok megerősödnek.  A gyakorlatok pontos elsajátítása után a a gyakorlatokat flow - folyamatosan hajtjuk végre. Egy ellazult testutazás a speciálisan erre összeállított indián zenével. 
  • A tanfolyam 8 hetes a megfelelő eredmény elérése érdekében. 
  • Jelenleg nincs folyamatban, megfelelő számú (4-6 fő) esetén indítom
  • Jelentkezzetek facebookon, emailben, telefonon amennyiben érdekel! 
  • Indian Balance®  és törzsi hastánc találkozása

ATS ®(American Tribal Style), ITS (Improvisation Tribal Style)  és általában a hastánc, nemcsak tánc, hanem ad egy szép egészséges tartást, megerősíti a teljes mozgásaparátust és kapcsolatot teremt belső énünk és testünk között.

Az Indian Balance® mottója: mikor a test mozdul a lélek megnyugvást nyer. Az amerikai indiánok klasszikus mozgáselemeit, melyek a különböző táncokból rituálékból származnak, ötvözi a modern tudományos ismeretekkel. Az egyes elemek mint a gyöngyök kapcsolódnak össze, melyeket cérnaként a légzés a (Kahuna technika) fűz össze, amely magja az indian balance®-nak.

Mindkettő célja közös, test és lélek összhangbahozása. Az Indian Balance® mozdulatok,  nagyban elősegítik egyes táncmozdulatok fizikai felépítését. 

Tervben, jelentkezzetek facebookon, emailben, telefonon amennyiben érdekel!

 Aponi - A pillangó érintése

Aponi az ősi indián tudáson, a sámánok tapasztalatám alapul, új típusú ellazulást nyújt.A cél a testtudat kiegyensúlyozása és helyreállítása az Aponi-pillangótechnika fő célja.

Az együtt töltött idő alatt az indián ritmusok a tudatba szárnyalnak és tiszta energiát visznek.

Die Aponi®-pillangótechnika felhasználja a természet elemeit és a testengeriaáramlásának ismeretét. Hosszanelnyúló fogásokat, rezegtetéseket, lebegtetéseket és egyensúlytechnikákat alkalmaz.

Ez egy magánóra, időpont egyeztetés telefonon