Info óra előttre

Miért gyere órára?

Célzott mozgás hiánya összefüggésben áll a rendszeres stresszterheléssel, ami ma a fő ok annak hogy a mindennapokban túlterheltek vagyunk. Az immunrendszerünk a padlón van, gyakran érezzükmagunkat küzdésre képtelennek és fáradtnak. Emellett egyre gyakrabban betegszünk meg, leszünk allergiásak, burn out (kiégés) szindrómások. A tartalékaink kiürültek, elemeink egyszerűen lemerültek! Az indian balance® egy új kivételes mozgásprogram amely lehetőséget nyújt arra hogy kikapcsoljunk az zaklatott mindennapokból és mint egy oázisra rátaláljunk belső egyensúlyunkra. A folyamatos mozdulatok külső és belső erőt adnak . A lazító gyakorlatok segítenek a stressz leépítésében.

Mi az indian balance®?

Az Indian Balance® egy egyedülálló "welnessprogram". Harmonikusan ötvözi a indián ismereteket az energia áramlásáról a nyugodt modern gyógytornával. Változást kínál a folyamatos mozdulatokkal, izommozgással, tudatoslégzéssel. Ezt a harmonikus egész testet megmozgató programot speciális indián zene kíséri.

Hogyan működik az indian balance®?

Aktiválja a kitartást, rugalmasságot, koordinációt és izomzatot, egyidejűleg megnyugtat és helyreállítja a belső egyensúlyt. Életerőnk és energiánk aktiválódik, figyelmünk, koncentrálóképességünk megerősödik. Ezzel együtt hatékony  a problémás területekre, has, váll-hát, láb. A gyakorlatokat állásban, térdelésben, fekvésben hajtjuk végre. A tempó a csoport összetételétől, igényétől függően a meditatívtól a pow-wow-ig változhat. 

Kinek ajánlott?

Mindenkinek. Lehetőség van a gyakorlatokat egyénre szabni, ezért minden korosztály számára alkalmas. A programnak többféle variációja van, a tanfolyam közben is bárki csatlakozhat, gyorsan fel tud zárkózni.

  • Próbálld ki! 
  • Éld át az Indian Balance®  csodálatos világát, aktív kikapcsolódást a mindennapokból!
© 2017 Worlds Collide. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!