Órák, workshopok 

INDIAN BALANCE® FITNESS 

Az kezdő  gyakorlatokkal megalapozzuk a test koordinációját, harmonizáljuk a jobb és baloldal oldalát, az izmokat. Az egyes elemek folyamatosan követik egymást, megtanuljuk légzéssel végrehajtani őket.  Az összehangolt mozgás és légzés javítja a keringést. A tempó mindenki számára követhető, ahogy gyakorlottabbak lesznek a résztvevők, egyre nehezedhetnek, bővülhetnek a gyakorlatok. Megerősödnek a kritikus pontok, váll, hát, has, fenék. Az indián zene  biztosítja a hangulatot.  Minden korosztály számára alkalmas, edzettségi foktól függetlenül.  

Üröm Fitness Room Mozgás Stúdió 2096 Üröm Gábor Áron Sétány 13 233/1 /A 

Elérhető: minden szerdán 18-tól 

Bejelentkezés a terem mérete miatt szükséges! Tel: 06204883404

. Ingyenes próbaóra!


  • HELAKU
  • Egy egészséges hát nem ismer fájdalmat!  Több éves tapasztalat alapján a lüdenscheidi egészségközpontban kifejlesztésre került az egyedülálló gerinchelyreállító gyakorlatsor: Helaku, a nap fénye 
  •  Egy gakorlatkombináció, amely ötvözi az indián mozgásvilágot a legújabb tudományos kutatási eredményekkel. Rendszeres gyakorlása során helyükre kerülnek a csigolyák, a gerincet körülvevő mélyizmok megerősödnek.  A gyakorlatok pontos elsajátítása után a a gyakorlatokat flow - folyamatosan hajtjuk végre. Egy ellazult testutazás a speciálisan erre összeállított indián zenével. 
  • A tanfolyam 8 hetes a megfelelő eredmény elérése érdekében. 
  • Október 8-án indul! Szombaton 16-tól
  • Üröm Fitness Room Mozgás Stúdió 2096 Üröm Gábor Áron Sétány 13 233/1 /A 
  • Indian Balance®  és törzsi hastánc találkozása

ATS ®(American Tribal Style), ITS (Improvisation Tribal Style)  és általában a hastánc, nemcsak tánc, hanem ad egy szép egészséges tartást, megerősíti a teljes mozgásaparátust és kapcsolatot teremt belső énünk és testünk között.

Az Indian Balance® mottója: mikor a test mozdul a lélek megnyugvást nyer. Az amerikai indiánok klasszikus mozgáselemeit, melyek a különböző táncokból rituálékból származnak, ötvözi a modern tudományos ismeretekkel. Az egyes elemek mint a gyöngyök kapcsolódnak össze, melyeket cérnaként a légzés a (Kahuna technika) fűz össze, amely magja az indian balance®-nak.

Mindkettő célja közös, test és lélek összhangbahozása. Vannak olyan Indian Balance® mozdulatok, melyek nagyban elősegítik egyes táncmozdulatok fizikai felépítését. 

Szombatonként előzetes megbeszélés szerint 17,30-tól

Üröm Fitness Room Mozgás Stúdió 2096 Üröm Gábor Áron Sétány 13 233/1 /A 

Ami biztos: 2018. január 20-21. Szelence Napok HELYSZÍN: - Budapest

 http://torzsiszelence.weebly.com  https://www.facebook.com/events/660473957478454